ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εν μέσω της κλιμάκωσης των εντάσεων με την Κίνα
Η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν σκοπεύει να ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει την πώληση πακέτου στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ταϊβάν εκτιμώμενης αξίας 1,1 δισεκ. δολαρίων, το οποίο πρόκειται να συμπεριλαμβάνει 60 πυραύλους κατά πλοίων επιφανείας και 100 αντιαεροπορικούς πυραύλους, αναφέρει δημοσίευμα του ειδησεογραφικού ιστότοπου Politico, που επικαλείται τρεις πηγές ενημερωμένες σχετικά.
Η πληροφορία αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας εν μέσω της κλιμάκωσης των εντάσεων με την Κίνα μετά την επίσκεψη που έκανε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Νάνσι Πελόσι, στην Ταϊπέι στις αρχές Αυγούστου.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Ενισχύεται η δημοτικότητα του Τζο Μπάιντεν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O αχρείαστος πόλεμος Δένδια-Δούκα, η δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου, τα fake για την Κίμπερλι και η ελληνική σημαία σε τουρκικά λιμάνια
- Robin Energy (Πέτρος Παναγιωτίδης): Θα συγκεντρώσει 7 εκατ. δολάρια δίδοντας μετοχές προς 1,07 δολάρια
- Ελληνικό: Ανάμεσα σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΚΤΕΡ και ΕΡΕΤΒΟ η «μάχη» για τις κατοικίες του Park Rise
- Χρηματιστήριο: Τι κρύβει ο Νοέμβριος για Στάσση, Παπαλεξόπουλο, Μυλωνά και Κόκκαλη