ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Wally Adeyemo δήλωσε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας Yunus Elitas ότι ρωσικές οντότητες και άτομα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία για να παρακάμψουν τις δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν λόγω του πολέμου της Μόσχας στην Ουκρανία, δήλωσε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Reuters.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία, οι δύο τους συζήτησαν επίσης τις τρέχουσες προσπάθειες για την εφαρμογή και την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Διαβάστε επίσης
Barkin (Fed): «Μεσολαβεί χρόνος μέχρι την επόμενη αύξηση του επιτοκίου»
Στο ζενίθ το Ether μετά την πτώση του Ιουνίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Η ΕΕ χρηματοδοτεί την Ουκρανία με 165 δισ. ευρώ από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- Χακάν Φιντάν (ΥΠΕΞ Τουρκίας): «Πολύ τρομακτικές« οι επιθέσεις κατά πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα με επιπτώσεις στην ασφάλεια και το εμπόριο
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας
- Live: Η συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννη Σαρακάκη