ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την έξοδο της χώρας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας μίλησε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Ο υπουργός ξεκίνησε λέγοντας: ” Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Έκλεισε και επισήμως ένας κύκλος πόνου και περιπετειών για την πατρίδα μας.”
Συνέχισε δε λέγοντας “Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος, Ελπίδας και Προοπτικής. Για όλους. Βγαίνοντας η χώρα από την ενισχυμένη εποπτεία, διεκδικεί και πάλι τη θέση της στην ευρωπαϊκή κανονικότητα.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα χρόνια των μνημονίων πέρασαν πολλά, αρκετά μπορεί να ήταν και άδικα ή και τιμωρητικά. Τώρα όμως η Ελλάδα προχωράει. Και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτός ο νέος δρόμος Ελπίδας και προκλήσεων θα φέρει την κοινωνική ανάπτυξη με τη δίκαιη συμμετοχή όλων. Η Νέα Δημοκρατία έχει τη βούληση, το σχέδιο, το πρόγραμμα. Μπορεί να εγγυηθεί αυτό τον δρόμο, όπως έκανε σε κάθε ιστορική στιγμή για τη χώρα.”
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντουμπάι: Γυναίκα που έκανε live στο σπίτι της κατέγραψε τη στιγμή της ιρανική επίθεσης – Βίντεο σοκ
- Συνολικά 121 τροποποιήσεις των ακτοπλοϊκών δρομολογίων έγιναν για την περίοδο 2026 – 2027
- Eυρωπαϊκό φυσικό αέριο: Εκτίναξη +25% καθώς η κρίση στο Ιράν απειλεί τις παγκόσμιες ροές ενέργειας
- Χρηματιστήριο: Μέχρι 2% πτώση δείχνουν τα ευρωπαϊκά futures, ψυχραιμία από Wall, cryptos και Ασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.