ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, ότι η Μόσχα θα έκανε χρήση του πυρηνικού της οπλοστασίου μόνο σε “έκτακτες περιστάσεις” και ότι δεν έχει συμφέρον να έρθει σε άμεση αντιπαράθεση με το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μιλώντας σε μια ενημέρωση, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ιβάν Νετσάεφ είπε ότι τα πυρηνικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως μέτρο “απάντησης”.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας είχε δηλώσει την Τρίτη ότι η Μόσχα “δεν έχει ανάγκη” να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στη στρατιωτική της εκστρατεία στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντας σχετικές εικασίες σε ΜΜΕ ως “απόλυτο ψέμα”.
Διαβάστε επίσης
Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτες οι προτάσεις για αποκρατικοποίηση της Ζαπορίζια»
Γερμανία: Ο Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε μείωση του ΦΠΑ για το φυσικό αέριο στο 7%
Τουρκία: Η Σουηδία να εκδώσει τρομοκράτες αν θέλει να ενταχθεί στο NATO
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- LAMDA Development: 40.200 κοινές ονομαστικές μετοχές απέκτησε η Καλυψώ Μαρία Νομικού
- Χρηματιστήριο: Πλησιάζει τα 2 δισ. ευρώ κεφαλαιοποίηση η Άκτωρ, πάρτι σε Metlen και Τιτάν
- Υπουργείο Άμυνας: H αλήθεια για τις αυξήσεις που θα πάρουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων [παραδείγματα]
- Λαβρόφ: Απόπειρα επίθεσης με drones στην κατοικία Πούτιν – Διάψευση και προειδοποιήσεις από Ζελένσκι