ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, από Υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου, για πνιγμό ατόμου που διενεργούσε υποβρύχια αλιεία, στη θαλάσσια περιοχή ”ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟΥ” ν. Σίφνου.
Άμεσα στο σημείο μετέβη Ι/Δ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τον 21χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα σε μεγάλο βάθος.
Στη συνέχεια, μετέβη στο σημείο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνοντες δύτες, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του 21χρονου, η οποία μεταφέρθηκε με Ι/Δ σκάφος στο οικείο αλιευτικό καταφύγιο, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου.
Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη έξοδος με πλοία, όμως μειωμένη σε σύγκριση με το 2019 – Αύξηση της κίνησης από το Λαύριο
Diana: Πούλησε και επαναμίσθωσε δύο πλοία με κέρδη 66,4 εκατ. δολάρια!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hermès Breithorn: O νέος, ήσυχος επενδυτικός βραχίονας της οικογένειας των 186 δισ.
- To βραβείο Deal of the Year στην εταιρεία ΤΕΝ – Τι σηματοδοτεί η εμφάνιση του Παναγιώτη Τσάκου jr
- Όσα έγιναν στην ενημέρωση του Κ. Τσιάρα στους βουλευτές – Η επόμενη ημέρα για το αγροτικό και τα ανοικτά μέτωπα – Σήμερα ο Φραπές στην εξεταστική
- Ποιος είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης