ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε με την σειρά του το δικό του μήνυμα για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον Καναδά διενεργώντας επίσκεψη στους ομογενείς.
Ολόκληρη η δήλωσή του
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Ελλήνων της ομογένειας παρέστη χθες στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στην οικονομική, κοινωνική και επιστημονική ζωή των χωρών που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας.
Έχουμε λοιπόν εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Εδώ από το Μόντρεαλ θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης».
Διαβάστε επίσης
Τσίπρας: “Η μέρα της Μάνας που αγαπά, συγχωρεί, παρηγορεί, στηρίζει”
Μητσοτάκης από Τήνο: “Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα”
Σακελλαροπούλου: “Οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την Παναγία με τη φροντίδα στον αδύναμο”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
