Με μειωμένη ταχύτητα θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό καταμαράν World Champion Jet, λόγω εμπλοκής αντικειμένου στην υδροπρόωση.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο με 1171 επιβάτες και 38 άτομα πλήρωμα δεν αιτεί συνδρομή, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από Θήρα για Νάξο- Ιο-Μύκονο Σύρο Πειραιά.
Ο καιρός στη θαλάσσια περιοχή είναι καλός και πνέουν βόρεια άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.
Διαβάστε επίσης
Νέα Υόρκη: Εντοπίστηκε ο ιός της πολιομυελίτιδας στα λύματα της πόλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- PIF: Εκλογές με φόντο την καινοτομία, οι υποψήφιοι και οι στρατηγικές
- Ποια είναι η Arise Capital Partners που απέκτησε την ιστορική Σέφιλντ Γουένσντεϊ
- Metlen: Σημάδια ανάκαμψης κερδών και μετοχής με τιμή στόχο τα €53,01
- Πανάγος Π. Λεμός: O… θαλασσάνθρωπος που ξεκίνησε από τις Οινούσσες για το Λονδίνο και το ταξίδι με το «Άρκτος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.