ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου από το 2019 έως σήμερα – «Η συνέπεια χτίζει εμπιστοσύνη»
Σκληρή κριτική άσκησε ο Μιχάλης Κατρίνης στην δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως ο πρωθυπουργός δεν έδειξε “μία ένδειξη ντροπαλής, έστω, ανάληψης ευθύνης”.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει:
“Κατά τον Πρωθυπουργό και αποκλειστικό πολιτικό υπεύθυνο για την κατάσταση, ήταν μόνο ένα “ολίσθημα” της ΕΥΠ σε μία Ελλάδα που “οι εχθροί καραδοκούν”. Κρίμα. Ούτε μία ένδειξη ντροπαλής, έστω, ανάληψης ευθύνης”.
Η ανάρτηση
Κατά τον Πρωθυπουργό και αποκλειστικό πολιτικο υπεύθυνο για την κατάσταση, ήταν μόνο ένα «ολίσθημα» της ΕΥΠ σε μία Ελλάδα που «οι εχθροί καραδοκούν».
Κρίμα.
Ούτε μία ένδειξη ντροπαλης, έστω, ανάληψης ευθύνης.— Μιχάλης Κατρίνης (@michaelkatrinis) August 8, 2022
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης για υπόθεση Ανδρουλάκη: Ήταν λάθος – 4 μέτρα για την ενίσχυση της διαφάνειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΥ: Πάνω από 1.300 θάνατοι στην Ευρώπη από τις 21 Ιουνίου λόγω καύσωνα
- Ισραήλ: Εξετάζει εισαγωγή των αμυντικών κολοσσών IAI και Rafael στη Wall Street
- Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές επενδύουν σε νεότευκτα, κόντρα στο χρόνο και το κόστος
- Φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα – Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι για να σωθεί (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.