ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια, που επλήγη από βομβαρδισμούς το σαββατοκύριακο, λειτουργεί κανονικά, δήλωσε ο διορισμένος από τη Ρωσία επικεφαλής της τοπικής διοίκησης, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.
«Έχουμε πληροφορίες από τον στρατό και τους εκπροσώπους της ρωσικής Rosatom, που βρίσκονται εδώ, παρακολουθώντας απλά την κατάσταση. Έχουμε πληροφορίες από αυτούς ότι όλα λειτουργούν κανονικά», δήλωσε ο Γεβγκένιφ Μπαλίτσκι, επικεφαλής της διοίκησης στην περιοχή της Ζαπορίζια.
Ο Μπαλίτσκι δήλωσε ότι η μονάδα, ο μεγαλύτερος σταθμός πυρηνικής ενέργειας στην Ευρώπη, βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών αρχών. Το Κίεβο και η Μόσχα εξαπολύουν εκατέρωθεν κατηγορίες για τον βομβαρδισμό του σταθμού το σαββατοκύριακο.
Διαβάστε επίσης:
Γκουτέρες για Ζαπορίζια: Αυτοκτονικές οι επιθέσεις εναντίον πυρηνικών εργοστασίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Βομβάρδισε άλλη μια πολυώροφη πολυκατοικία αφού πρώτα κάλεσε τους ενοίκους να φύγουν
- Ουκρανία: Πέντε νεκροί και 20 τραυματίες από τη ρωσική επίθεση κατά του κτηρίου της κυβέρνησης
- Growthfund Agora: Μεγάλα έργα που αλλάζουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης
- Τσίπρας για Μητσοτάκη: Ο μοναδικός στόχος τώρα είναι η εκλογική πελατεία και η ψηφοθηρία
