ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντά θετικά τόσο στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποκλοπών όσο και στην εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: Γιατί ανεβάζει συνεχώς τις τιμές στόχους σε ΕΛΠΕ και MOH
- BLUE CARRIER 2: Συνεχίζεται η κατάσβεση – Σε υπήνεμο σημείο NT της Τήνου μεταφέρεται το πλοίο
- OpenAI: Νέο περιστατικό με AI agents – «Σάρωσαν» 16.000 φορές ιστοσελίδα του ΟΗΕ και παρέκαμψαν φίλτρο ασφαλείας
- Συναγερμός κοντά στη βάση RAF Φέρφορντ στη Βρετανία: 5 άνδρες συνελήφθησαν για προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.