ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23χρονος φοιτητής κατέρρευσε σε παραλία του νησιού
Σοκ προκάλεσε η είδηση ξαφνικού θανάτου ενός 23χρονου φοιτητή από τη Λαμία, ο οποίος έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Τρίτης, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σίφνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, ο 23χρονος βρισκόταν σε γνωστή παραλία του νησιού μαζί με την παρέα του όταν – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – βγαίνοντας από την θάλασσα αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Αν και αρχικά η παρέα του προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο νεαρό, ωστόσο δεν τα κατάφερε, και έτσι ο 23χρονος κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στην σορό του 23χρονου θα ρίξουν φως στις πραγματικές συνθήκες που οδήγησαν στον αιφνίδιο θάνατο του.
Διαβάστε επίσης:
Κεραμέως: Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις των βάσεων για τις πανελλήνιες
Δαδιά: Μαίνεται για έβδομη μέρα η φωτιά – Νέες αντιπυρικές ζώνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κουβέιτ: Παραβίαση διεθνούς δικαίου η επίθεση σε ειρηνευτές στον Λίβανο
- Γκαλιμπάφ :Οι ΗΠΑ μπορεί να έχουν περισσότερα χρήματα αλλά κάνουν στρατηγικά λάθη – Θα απαντήσουμε με ισχύ
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Ρεκόρ επιβατών και επενδύσεις 1,3 δισ. ευρώ – Στόχος τα 40 εκατ. έως το 2032
- Βόρεια Κορέα: Επιστροφή στις βαλλιστικές εκτοξεύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.