ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύοντας τον καπνό: H Ταβέρνα του Οικονόμου και η George Benias Gallery παρουσιάζουν τον Φίλιππο Τελεστώ
«Οι πυρκαγιές είναι μια από τις επιπτώσεις της σφοδρής κλιματικής κρίσης που πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και την Ευρώπη. Οι άμεσες ζημιές και οι ευρύτερες επιπτώσεις τους είναι αναπόφευκτες, οπότε η Κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί.
Μελετώντας προσεκτικά τα δεδομένα και την περσινή δυσάρεστη εμπειρία, φροντίσαμε εγκαίρως να οργανώσουμε σε νέα, αποτελεσματικότερη, βάση τόσο το σύστημα αποτροπής και αντιμετώπισης των πυρκαγιών, όσο και τον μηχανισμό αποζημίωσης των πολιτών και αποκατάστασης των ζημιών.
Με περισσότερα υλικά μέσα, με περισσότερες ανθρώπινες δυνάμεις, με καλύτερο συντονισμό, για να μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να ανταποκρίνεται όλο και καλύτερα σε ένα τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα», είναι η απάντηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Τσίπρας: Να σταματήσει ο κ. Μητσοτάκης να θριαμβολογεί πάνω στην καμμένη γη
Έβρος: Μαίνεται για τέταρτη ημέρα η μεγάλη πυρκαγιά στο Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ο μορφασμός του δίπλα στον Σι στον εκκωφαντικό θόρυβο από την πτήση δύο B-1 βομβαρδιστικών (Βίντεο)
- Norges Bank: Δεύτερη αύξηση επιτοκίων εντός 2026 – Στο 4,5% με ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας ανόδου
- Σε ιστορικό υψηλό η τιμή του ντίζελ στην ΕΕ – Στα 2,23 ευρώ το λίτρο
- Boujnah (Euronext): Ισχυρό momentum για IPOs στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.