ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανία θα στείλει μεγάλο αριθμό πυροβόλων όπλων και πάνω από 1.600 αντιαρματικά όπλα στην Ουκρανία σε μια ακόμα προμήθεια όπλων από τη Δύση με στόχο να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας απέναντι στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας.
Η ενίσχυση αυτή έρχεται αφού ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον υποσχέθηκε τον περασμένο μήνα ακόμα 1 δισ. λίρες στρατιωτικής υποστήριξης, ανεβάζοντας σε 2,3 δισ. λίρες τη συνολική στήριξη της Βρετανίας προς την Ουκρανία από την αρχή του πολέμου.
«Μαζί με τους διεθνείς εταίρους μας, θα διασφαλίσουμε ότι οι Ουκρανοί έχουν τα εργαλεία να υπερασπιστούν τη χώρα τους απέναντι στην παράνομη εισβολή του Πούτιν», δήλωσε ο Γουάλας σε ανακοίνωση.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Βρετανία θα παράσχει συστήματα ραντάρ αντιπυροβολικού, εκατοντάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και πυρομαχικά.
Διαβάστε επίσης:
Τζο Μπάιντεν: Ανακοίνωσε νέα μέτρα κατά της κλιματικής κρίσης
Πολιτική κρίση στην Ιταλία: Παραιτήθηκε ο Ντράγκι – Προς πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ρωσία θα στείλει πετρέλαιο στην Κούβα για «ανθρωπιστικούς» λόγους
- Gastrade: Σε συζητήσεις με DFC για στήριξη του FSRU «Θράκη» – Πρώτα οι συμφωνίες μετά η επενδυτική απόφαση
- Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
- Απίστευτο: Δήλωσε κέρδη από κρυπτονομίσματα 3,14 εκατ. ευρώ και η εφορία δεν αναγνώρισε… 21.000 ευρώ για τεκμήρια διαβίωσης!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.