ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή του υπέβαλε, ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, μετά τον τραγικό θάνατο 49χρονου άνδρα.
Την παραίτησή του είχε ζητήσει νωρίτερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενώ όπως έγινε γνωστό χρέη διοικητή εκτελεί πλέον ο αναπληρωτής διοικητής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κ. Πλεύρης ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό από τον διοικητή.
Να σημειωθεί ότι μετά από την αξιολόγηση του πορίσματος της κατεπείγουσας έρευνας ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ.
Παράλληλα ζήτησε και την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού.
Τι συνέβη
Ο άτυχος 49χρονος άνδρας μετέβη στο νοσοκομείο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.
Ωστόσο, αντί να τον εξετάσει κάποιος γιατρός, τον έδιωξαν και στη συνέχεια ο ίδιος απεβίωσε.
Όπως προκύπτει, εκείνη την ώρα εφημέρευαν περισσότεροι από 70 γιατροί, ενώ η νοσοκόμα που μίλησε με τον άτυχο 49χρονο δεν κάλεσε κανέναν για να τον εξετάσει.
Αντίθετα, αρκέστηκε στο να τον διώξει επειδή το «Άγιος Ανδρέας» δεν εφημέρευε.
Ο αδελφός του εκλιπόντος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eρχεται τραπεζικό deal, το big short στην Metlen και η αποθέωση, οι ντομάτες του Θεοδωρόπουλου, η έδρα Μυστακίδη στο LSE, οι νέες business Χούμπαυλη, σε ποιο σπίτι στεγάζει τον έρωτά του ο 70χρονος πολιτικός
- Κρι Κρι: Ισχυρές επιδόσεις με όχημα το greek yoghurt
- Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή: Το διαμάντι των Σπετσών διηγείται το παρελθόν, το παρόν και το όραμα για το μέλλον
- Metlen: H JP Morgan, το big short, και το super report με την τιμή στόχο τα 64 ευρώ – Όλο το παρασκήνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.