ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον Co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός παρουσίασε το όραμα της ελληνικής κυβέρνησης για τον οπτικοακουστικό τομέα.
Τονίστηκε ότι η κυβέρνηση εκτιμά την οικονομική και πολιτιστική αξία του κλάδου, αλλά και την ευκαιρία που προσφέρει για την προβολή και ανάδειξη της Ελλάδας στην παγκόσμια σκηνή.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα επίθεση Ερντογάν στο Ισραήλ: «Δεν ανέχεται ούτε την παραμικρή πιθανότητα ειρήνης»
- Δήμας: Εντός του 2026 ο νέος κόμβος Μεταμόρφωσης, δίνοντας ανάσα στο κυκλοφοριακό – Επιταχύνονται τα έργα σε Ε-65, Flyover, Mετρό
- Δρομέας ΑΒΕΕΑ: Παραμένει Πρόεδρος ο Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου – Το νέο 7μελες ΔΣ
- ACI Europe: Επανεκλέχθηκε στη θέση του προέδρου ο CEO τoυ ομίλου Fraport
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.