ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πεσμένη είναι η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης σύμφωνα με τον πρόεδρο των πρατηριούχων – εμπόρων καυσίμων Νίκος Παπαστεργίου.
«Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αποκλιμάκωση των τιμών, έχουν πέσει 12 έως 14 λεπτά το λίτρο, τόσο η βενζίνη όσο και το πετρέλαιο κίνησης, σε σχέση με αυτό που είχαμε πριν 20 μέρες» είπε στο OPEN.
Συγκεκριμένα: Αττική 2,33 ευρώ το λίτρο Κυκλάδες 2,63 Δωδεκάνησα 2,51 Κεφαλονιά 2,47 Σάμος 2,45.
Ο κ. Παπαστεργίου εκτίμησε ότι η τιμή της βενζίνης θα πέσει ακόμη και κάτω από τα 2 ευρώ την επόμενη βδομάδα. «Έχουμε καταγράψει τη μεγαλύτερη πτώση τζίρου -τουλάχιστον 20%- στα πρατήρια υγρών καυσίμων τα τελευταία 8 χρόνια. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την αμόλυβδη κάτω από τα 2,20 ευρώ το λίτρο».
Όπως είπε με την άφιξη του Fuel Pass 2, η τιμή στην αντλία για τους οδηγούς θα φτάσει κάτω από τα 2 ευρώ, κάτι που αποτελέσει ανάσα για τους εκδρομείς του Ιουλίου και του Αυγούστου.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Η μέση τιμή της βενζίνης ξεπέρασε τα 5 δολάρια το γαλόνι, για πρώτη φορά σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάτρα: Σε εξέλιξη η μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού
- Υποδομές και κλίμα: Πώς επηρεάζεται η αξία των ακινήτων και οι επενδύσεις
- Ρωσία: Περιορισμός πτήσεων σε τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας – Καταρρίφθηκαν επτά drones
- Γαλλία: Στο ΥΠΕΞ εκλήθη ο Αμερικανός πρέσβης για σχόλια σχετικά με τον νεκρό ακροδεξιό ακτιβιστή Ντεράνκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.