ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Η Κίνα δεν είναι ο αντίπαλος του ΝΑΤΟ, αλλά αντιπροσωπεύει σοβαρές προκλήσεις, δήλωσε την Τετάρτη ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
«Αντιμετωπίζουμε τώρα μια εποχή στρατηγικού ανταγωνισμού. Η Κίνα ενισχύει σημαντικά τις δυνάμεις της, μεταξύ άλλων σε πυρηνικά όπλα, εκφοβίζοντας τους γείτονές της, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊβάν», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ. «Η Κίνα δεν είναι ο αντίπαλός μας, αλλά πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό για τις σοβαρές προκλήσεις που αντιπροσωπεύει».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ για τη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου: «25 χρόνια μετά, στεκόμαστε στο πλευρό του αμερικανικού λαού»
- Οι μάχες της στη Super League με super ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- ΕΚΤ: Goldman Sachs, Citigroup και Barclays προειδοποιούν για νέα αύξηση των επιτοκίων
- ΥΠΕΘΟ σε ΕΛ.Α.Σ.: Η προσέλκυση επενδύσεων και ανθρώπινου δυναμικού δεν είναι κομματική υπόθεση, αλλά εθνική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.