ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμβαση κάλυψης κοινού ομολογιακού δανείου ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε η ΕΛΤΟΝ με την Eurobank.
Όπως ενημέρωσε η εισηγμένη, το δάνειο θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών της σε κεφάλαια κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα για την ενίσχυση της ρευστότητάς της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση της Εταιρείας “ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (εφεξής “η Εταιρεία”) σε συνέχεια της από 10/06/2022 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 22/06/2022 υπογράφηκε Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με τα άρθρα 59-74 του Ν. 4548/2018 και το άρθρο 14 του Ν.3156/2003, όπως ισχύουν, ύψους τριών εκατομμυρίων (3.000.000) Ευρώ και διάρκειας πέντε (5) ετών με κάλυψη αυτού από την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία με την επωνυμία “ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”.
Διαχειριστής πληρωμών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων ορίσθηκε η “ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”.
Το προϊόν του εν λόγω μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία για την κάλυψη των αναγκών της σε κεφάλαια κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα για την ενίσχυση της ρευστότητάς της.
Διαβάστε επίσης:
Real Consulting: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ/μετοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοινώνει σήμερα την επιλογή του για την ηγεσία της Fed – Ο Κέβιν Γουόρς μεγάλο φαβορί
- Καιρός: Παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.