ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρώτη παράδοση γερμανικών βαρέων όπλων έφτασε στην Ουκρανία, με τον Ουκρανό υπουργό Άμυνας Ολέκσι Ρεζίνοφ να ευχαριστεί τον Γερμανό ομόλογό του στο Twitter για τα αυτοκινούμενα οβιδοβόλα.
Ο Ρεζίνοφ χαρακτήρισε την παράδοση «παράδειγμα διεθνούς συνεργασίας για την υποστήριξη της Ουκρανίας», προσθέτοντας ότι εκτίμησε τις προσπάθειες των υπουργών Άμυνας της Γερμανίας και της Ολλανδίας, Κριστίνε Λάμπρεχτ και Κάισα Ολόνγκρεν αντίστοιχα.
Η γερμανική κυβέρνηση επικρίθηκε, αρχικά για τον δισταγμό της να δεσμεύσει εξελιγμένα όπλα και αργότερα για την βραδύτητά της στην παράδοση αυτών των όπλων.
Το Βερολίνο επέμεινε ότι αυτό οφείλεται στις απαιτούμενες αλλαγές στα πρωτόκολλα της αμυντικής βιομηχανίας και στη διασφάλιση ότι Ουκρανοί στρατιώτες λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση για τη χρήση των εν λόγω όπλων.
Διαβάστε επίσης:
Σχοινάς: Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι πρωτίστως θέμα δημοκρατίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.