ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη διαμαρτυρία της Ουκρανίας για την ένταξη των λιμένων Μπερντιάνσκ και Μαριούπολης στον κατάλογο λιμένων της Ρωσίας
Πλοία φορτωμένα με σιτηρά και μέταλλα θα αποπλεύσουν σύντομα από το λιμάνι της Μαριούπολης, με πιθανότερο προορισμό χώρες της Μέσης Ανατολής, δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax ο φιλορώσος ηγέτης των αυτονομιστών του Ντονέτσκ.
Η Μαριούπολη, στη νότια ακτή της Ουκρανίας, έπεσε τον Μάιο στα χέρια των ρωσικών και των αυτονομιστικών δυνάμεων ύστερα από πολύμηνη πολιορκία.
Ο Ντενίς Πουσίλιν, ηγέτης της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, δήλωσε ότι – σύμφωνα με τον προγραμματισμό – το λιμάνι θα διακινεί περίπου ένα εκατομμύριο τόνους εμπορευμάτων μέχρι το τέλος του έτους. «Σχετικά με τις εξαγωγές, αρχικά θα αφορούν μέταλλα και σιτηρά λίγο αργότερα» δήλωσε ο Πουσίλιν, σύμφωνα με το Interfax.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Έτοιμη να εργαστεί η Ουκρανία για να γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τρύφωνας Σαμαράς: Σκοτώθηκε το σκυλάκι του στις πρόβες του J2US
- Eurobank: Στρατηγική συνεργασία με Fairfax Digital Services για ανάπτυξη AI μοντέλου που συνδέει Ευρώπη και Ινδία
- Τελευταίες Ημέρες Χειμερινών Εκπτώσεων στα Public
- Γεωργιάδης: Νέα ένταση κατά την παραλαβή της νέας Ψυχιατρικής Κλινικής στη Μυτιλήνη – «Δύο χρόνια πριν το κτίριο ήταν χρέπι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.