ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Οδικός Χάρτης Άμυνας από την Κομισιόν – Οι 4 πρωτοβουλίες για την πλήρη θωράκιση της Ευρώπης έως το 2030
Ο πάπας Φραγκίσκος έκανε δεκτή, σήμερα στο Βατικανό, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Στην συνέχεια, η πρόεδρος της Κομισιόν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας, καρδινάλιο Πιέτρο Παρολίν και με τον υπουργό εξωτερικών, Πόλ Ρίτσαρντ Γκάλαγκερ.
Όπως έκανε γνωστό η Αγία Έδρα, στις συνομιλίες με τον καρδινάλιο Παρολίν, «δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στις θετικές διμερείς σχέσεις και στην δέσμευση να υπάρξει δραστηριοποίηση με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, με ιδιαίτερη έμφαση στα ανθρωπιστικά προβλήματα και στις συνέπειες της συνεχιζόμενης πολεμικής σύγκρουσης στον τομέα της διατροφής».
Ο Φραγκίσκος προσήλθε στο Αποστολικό Μέγαρο, για να συναντήσει την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας της γοναλγίας που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.
Διαβάστε επίσης
Βατικανό: Νέες φήμες στον ιταλικό Τύπο για παραίτηση του πάπα Φραγκίσκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λωρίδα της Γάζας: Η Χαμάς θα παραδώσει τις σορούς δύο Ισραηλινών ομήρων
- Ασήμι: Από τα εξαντλημένα αποθέματα στην Ινδία στο πανικό στο Λονδίνο – Πώς συνέβη το χάος στην αγορά αργύρου
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία στη γραμμή Κιάτο – Αίγιο λόγω τεχνικού προβλήματος
- Λιμενικό: Διάσωση 76 μεταναστών νότια της Γαύδου
