ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποζημιώσεις 11,5 εκατ. ευρώ θα προκαταβάλει αύριο ο ΕΛΓΑ στους παραγωγούς της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας οι οποίοι επλήγησαν από τον παγετό τον Ιανουάριο του 2022.
Όπως αναφέρει , το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε ανακοίνωση του θα καταβληθούν επίσης στο σύνολό τους και σε μια δόση οι αποζημιώσεις, τις οποίες δικαιούνται οι ασφαλισμένοι παραγωγοί της Περιφερειακής Ενότητας ‘Αρτας ύψους 4,3 εκατ. ευρώ των οποίων οι καλλιέργειες εσπεριδοειδών επίσης επλήγησαν από τον παγετό τον περασμένο Ιανουαρίου.
Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση θα πληρωθούν αποζημιώσεις ενός εκατομμυρίου ευρώ οι οποίες αφορούν σε απώλειες ζωικού κεφαλαίου του έτους 2021.
Διαβάστε επίσης
Γεωργαντάς: Πρώτη φορά αποζημιώσεις σε τέσσερις μήνες μετά την καταστροφή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: Απάντησε στις αιχμές Δένδια – «Δεν θυμάμαι άλλη κυβέρνηση ΝΔ να είναι πιο πιστή στο DNA της παράταξης»
- Y/KNOT: Ισχυρή αντίδραση με +14% μετά την αύξηση κεφαλαίου
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ποια είναι η μικρή απόλαυση της ημέρας της;
- ΕΕ: Γιατί 9 κράτη μέλη «φρενάρουν» το σχέδιο 2.500 νέων προσλήψεων της Κομισιόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.