ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Όπως ανακοίνωσε η καγκελαρία, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, έγινε αναλυτική ενημέρωση για την τηλεδιάσκεψη που είχαν στις 28 Μαΐου ο κ. Σολτς και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο καγκελάριος και ο ουκρανός πρόεδρος αντάλλαξαν ακόμη απόψεις για την τρέχουσα στρατιωτική και ανθρωπιστική κατάσταση στην Ουκρανία και συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνει το παν προκειμένου να καταστεί δυνατή η εξαγωγή σιτηρών από τη χώρα, ιδίως δια θαλάσσης.
Οι δύο ηγέτες, καταλήγει η ανακοίνωση, «συνεχίζουν την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις επιλογές για περαιτέρω υποστήριξη στην Ουκρανία και συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή».
Διαβάστε επίσης:
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Κίνδυνος επισιτιστικής κρίσης για 275 εκατ. ανθρώπους παγκοσμίως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christina O: Το πλωτό παλάτι του Ωνάση — Ιστορίες, θρύλοι και αναβιώσεις
- Γιατί βούτηξαν ΟΠΑΠ και τράπεζες, όλο το hot παρασκήνιο με την Metlen, o καπνός στο ΕΒΕΑ, η έκπληξη του Μάκη Σκλαβενίτη, που πήγε ο Παμπούκης, οι νέες business του Βαφειά και ένα QUIZ για το διαζύγιο επιχειρηματία
- Κωστέας – Γείτονας: Πώς θα είναι το πρώτο ιδιωτικό σχολείο που ανοίγει στο Ελληνικό το 2028
- Ο κλάδος των 1,7 τρισ. που απευθύνεται σε γυναίκες και κυβερνάται από άντρες δεν ξέρει τι θέλει
