ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η American Airlines αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα στο β΄ τρίμηνο, επικαλούμενη την ισχυρή ζήτηση και το περιβάλλον τιμολόγησης.
Η αεροπορική εταιρεία αναμένει τώρα ότι τα έσοδα για την περίοδο θα αυξηθούν μεταξύ 11%-13% σε σχέση με τα προ πανδημίας επίπεδα, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για αύξηση 6%-8%.
Διαβάστε επίσης:
Μπλε Κέδρος: Μεταξύ €2,18 – €2,45 η τιμή διάθεσης των μετοχών
Tesla: Μείωση προσωπικού και τέλος στις προσλήψεις, λέει ο Έλον Μασκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Στις εκλογές θα κριθώ απέναντι στους αντιπάλους μου, όχι απέναντι στο χάος – Μηνύματα στην Τουρκία
- Ιωάννης Τσακίρης (ΕΤΕπ): Με την επένδυση της Metlen στην παραγωγή γαλλίου, η Ελλάδα περνά από την περιφέρεια στο επίκεντρο
- ONEX RSIS: Σε εφαρμογή η στρατηγική συνεργασία με την κορεατική SSRST
- Δημοσκόπηση ALCO: Σταθερό προβάδισμα 12 μονάδων για ΝΔ, στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.