ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ακόμη διεθνή διάκριση «πέτυχε» η Ελλάδα τη νέα θερινή τουριστική σεζόν.
Μετά από εκτεταμένη έρευνα που διενήργησε η δημοφιλής Βρετανική διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα Holidu.co.uk , η Ελλάδα κατατάσσεται πρώτη ανάμεσα σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες με κριτήριο τη δημοφιλία για τις παραλίες που διαθέτουν.
Τα αποτελέσματα προέκυψαν μετά από μηνιαίες μετρήσεις των μέσων διαδικτυακών αναζητήσεων για τις παραλίες όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, σε διάστημα 12 μηνών. Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα είναι με διαφορά η νικήτρια με 5.400 μηνιαίες διαδικτυακές αναζητήσεις και 142.000 instagram hashtags.
Ειδικότερα, ξεχωρίζουν η Κρήτη, η Νάξος και η Μύκονος που μαζί με τα υπόλοιπα Ελληνικά νησιά προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε πανέμορφες παραλίες με πολύ καθαρά νερά.

Τη δεκάδα με τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς προορισμούς για παραλίες συμπληρώνουν η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Κροατία, η Μάλτα, οι Κάτω Χώρες και η Πολωνία.
Φέτος τόσο η Κρήτη, όσο και η Μύκονος όπως έχουν τονίσει φορείς των νησιών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ θα κινηθεί στους ρυθμούς των αφίξεων της χρονιάς του 2019.

Αναφορικά με τη Νάξο, «οι προβλέψεις για εφέτος είναι πολύ ενθαρρυντικές με την επισκεψιμότητα στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες από το εξωτερικό και από την Ελλάδα να αναμένεται να υπερβεί τα δεδομένα του 2019, σε ορισμένες περιόδους», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

«Με τις δεκάδες εξωτικές παραλίες μας, αναδεικνύουμε την Νάξο ως τον ιδανικό προορισμό για τους φίλους των θαλάσσιων σπορ, της κατάδυσης, της διασκέδασης, την χαλάρωσης, των οικογενειακών στιγμών, των πάρτι και του ρομαντισμού», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Κατσαράς.
Διαβάστε επίσης:
Η νέα καλοκαιρινή τουριστική καμπάνια της χώρας: «Ελλάδα… Θα θέλεις να μείνεις για πάντα!»
Η Κρήτη από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Γερμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στρατηγική συνεργασία ΕΕ, ΗΠΑ και Ιαπωνίας για τα κρίσιμα ορυκτά
- Stellantis: Καθυστερήσεις σε μοντέλα της Peugeot λόγω προβλημάτων σε εργοστάσιο μπαταριών
- Τζένσεν Χουάνγκ (CEO της Nvidia): Το ξεπούλημα των μετοχών λογισμικού είναι «το πιο παράλογο πράγμα στον κόσμο»
- Έως 20 χρόνια κάθειρξη ζητά η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης για τον Ιμάμογλου, για πολιτική κατασκοπεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.