ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των τραπεζών, οι ψίθυροι για Metlen και το ρεκόρ της ΓΕΚ, τα 4 Π της Βρεττού και ο Valentino, τι πλοία ψώνισαν οι εφοπλιστές Φειδάκης – Δράγνης, ο ριψοκίνδυνος Εξάρχου, ο φόβος της Παπανδρέου και ο red Οδυσσέας Αθανασίου στο ΣΕΦ
Το Δ.Σ. της LAMDA Development, στη συνεδρίαση του την 25.05.2022, αφού αποδέχτηκε την, από 25.05.2022, παραίτηση του κ. Φώτιου Αντωνάτου από τη θέση του μη εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Εταιρείας, προέβη στην εκλογή του κ. Emmanuel Bussetil ως μη εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος για το υπόλοιπο της θητείας του.
Σημειώνεται ότι η Εταιρεία, προτίθεται να ανακοινώσει την εκλογή του νέου μη εκτελεστικού μέλους Δ.Σ. στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση της Εταιρείας. Το βιογραφικό του κ. Emmanuel Bussetil είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.lamdadev.com.
Διαβάστε επίσης:
Κωνσταντίνος Μιτζάλης (ΑΒΑΞ): Επαναδιαπραγματευόμαστε τις τιμές σε ιδιωτικά και δημόσια έργα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαίδων Ταμβακάκης: Το χέρι της μοίρας και άλλα βιβλία…
- Στο μικροσκόπιο η πώληση του ιστορικού «Σαν Σίρο»! Έρευνα για «κομμένο και ραμμένο» διαγωνισμό υπέρ Ίντερ και Μίλαν
- Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
- KORA: Ο φούρνος της Μαρίας Αλαφούζου που δίχασε τη Φιλοθέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.