ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ενδυματολογική επιλογή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε… άρωμα Ελλάδας.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τίμησε τον Έλληνα ομόλογό του, αφού τον υποδέχθηκε στο Οβάλ γραφείο φορώντας γραβάτα με την ελληνική σημαία!
Είναι εμφανές το κυματιστό σχέδιο με τον σταυρό και τις εννέα λωρίδες, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.


Ο ρόλος του Τέρενς Κουίκ
Η ιστορία της συγκεκριμένης γραβάτας που φορούσε χθες ο Τζο Μπάιντεν, είναι παλιά.
Όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ όπου αντάλλαξαν τις γραβάτες τους, φωτογραφίζονται κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο περιθώριο της πρώτης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης του οργανισμού Concordia που πραγματοποιείται στην Αθήνα, με θέμα το περιβάλλον, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017.
«Μετά την επικαιρότητα για όλα όσα συμβαίνουν σε διεθνές επίπεδο η συζήτηση έφτασε και στις γραβάτες, όταν ο δημοσιογράφος των New York Times, Αχιλλέας Μπάλτας είπε στον Τζον Μπάιντεν ότι φοράει ωραία γραβάτα. Ο Αμερικανός πρώην αντιπρόεδρος αντέδρασε λέγοντας ότι φοράει την ελληνική του γραβάτα και σημείωσε ότι είναι μεν ωραία, αλλά είναι πιο ωραία του Έλληνα υφυπουργού Εξωτερικών. Και αμέσως γύρισε προς την πλευρά του κ. Κουίκ και τού είπε: Αλλάζουμε γραβάτες; Ο κ. Κουίκ αποδέχτηκε το αίτημα του Αμερικανού πρώην αντιπροέδρου και ο ένας φόρεσε τη γραβάτα του άλλου».
Σχετικό tweet έκανε και ο Τέρενς Κουίκ ανεβάζοντας φωτογραφίες από την «ανταλλαγή»
Η ανταλλαγή. «Do you trade your tie with mine?» μου είχε πει ο @POTUS. Χάρηκα που τη φύλαξε για να βρει τη κατάλληλη ευκαιρία. Να προσθέσω ότι η γραβάτα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ του οίκου PAGONI. pic.twitter.com/wj4IU12k22
— Terens Quick (@TerensQuick) May 16, 2022
Διαβάστε επίσης:
Τι συζήτησαν Μητσοτάκης – Μπάιντεν: Τα F35, οι χάρτες και τα ενεργειακά
Η συνάντηση Τζιλ Μπάιντεν με Μαρέβα, Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαργαρίτης Σχοινάς από συνέδριο ΚΕΔΕ: Πρόσκληση 80 εκατ. ευρώ για αρδευτικά έργα τις επόμενες μέρες
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Αποχώρησε ο δικηγόρος των δύο βασικών κατηγορουμένων – Η αιτία
- Χρηματιστήριο: Παραδόθηκε στο διεθνές κύμα πωλήσεων – Ισχυρές πιέσεις σε τράπεζες, Metlen και Titan
- Τόμας Μαρκλ: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη Φλόριντα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.