ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Λευκορώσος πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκασένκο παρότρυνε σήμερα τα άλλα μέλη της στρατιωτικής συμμαχίας του ΟΣΣΑ (Οργανισμός της Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας) της οποίας ηγείται η Ρωσία, να παραμείνουν ενωμένα και κατηγόρησε την Δύση ότι ευελπιστεί να παρατείνει την σύγκρουση στην Ουκρανία επιδιώκοντας να αποδυναμώσει την Ρωσία όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ο Λουκασένκο, μιλώντας στην σύνοδο κορυφής των ηγετών του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας στην Μόσχα, δήλωσε ότι «οι διαβολεμένες κυρώσεις» κατά της χώρας του και της Ρωσίας θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν η συμμαχία μιλούσε με μια φωνή.
«Χωρίς ένα ενωμένο μέτωπο, η συλλογική Δύση θα εντείνει την πίεση στον μετασοβιετικό χώρο» δήλωσε ο Λουκασένκο σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση, απευθυνόμενος στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και στους ηγέτες της Αρμενίας, του Καζακστάν, του Κιργιστάν και του Τατζικιστάν.
Διαβάστε επίσης
Λουκασένκο για πόλεμο στην Ουκρανία: Αισθάνομαι ότι αυτή η επιχείρηση τράβηξε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- PayPal: Απολύσεις και περικοπές κόστους με την «υπογραφή» του νέου CEO
- Μακρόν: Θα μιλήσω με τον πρόεδρο Πεζεσκιάν – Mόνη επιλογή το πλήρες άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Chevron: Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Μεσόγειο με έρευνες ανοικτά της Μάλτας
- Κριστίν Λαγκάρντ: «Καμπανάκι» για την Ευρώπη – Να μειωθεί η ενεργειακή εξάρτηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.