ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Μέντλινγκ, νότια της Βιέννης, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να βρει τον θάνατο και άλλοι 13 να τραυματιστούν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό.
Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18:00 (τοπική ώρα) υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Όπως φαίνεται στις εικόνες που μεταδίδουν τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης, δύο βαγόνια της αμαξοστοιχίας ανατράπηκαν.
Επί τόπου έσπευσαν ελικόπτερα, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, ενώ διακόπηκαν προσωρινά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στην περιοχή.
(Με πληροφορίες από ORF, Krone)
Διαβάστε επίσης
Η βρετανική αστυνομία ερευνά ύποπτο όχημα στο Γουεστμίνστερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπόθεση Έπσταϊν: Ο Γουόρεν Μπάφετ αποστασιοποιείται από τον Μπιλ Γκέιτς
- Βουλή: Στις 17 Απριλίου η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το κράτος δικαίου
- Μαρινέλλα: Ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στην σπουδαία ερμηνεύτρια – Όσα έγιναν στην κηδεία (φωτο + βίντεο)
- Novo Nordisk: Πρόγραμμα συνδρομής με χαμηλότερες τιμές και μειώσεις σε Ozempic και Wegovy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.