ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ανάκληση παρτίδας συμπληρώματος διατροφής προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Συγκεκριμένα πρόκειται για την παρτίδα 21172 SYROMEL PLUS, με ημερομηνία λήξης 10/24.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ, «τα αποτελέσματα των Δοκιμών/Αναλύσεων του εργαστηρίου του ΕΟΦ δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο PH».
«Η εταιρεία ΔΟΥΡΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ (Douridas Lab) που είναι υπεύθυνη για την διακίνηση του προϊόντος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση Πάτρας: Αίτημα στον ΕΟΦ από την ανακρίτρια για τη χαρτογράφηση της πορείας της κεταμίνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Νέα ρεκόρ στην ανανεώσιμη παραγωγή ενέργειας – Η Ελλάδα στις χώρες με τις υψηλότερες επιδόσεις
- Τροχαίο στη Ρουμανία: Σήμερα οι κηδείες των πέντε θυμάτων – Θετικά νέα για τον 20χρονο που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Τιμισοάρα
- Ένα (τεράστιο) Μουντιάλ των καινοτομιών, της τεχνολογίας και… του Τραμπ
- ΗΠΑ: Σε μερικό shutdown μετά τον συμβιβασμό με τους Δημοκρατικούς – Διαφωνία για την ICE
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.