ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται την Κυριακή τα play off της Super League και η Premier League. H εκπομπή φιλοξενεί τον Κώστα Φραγκολιά.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του, παίζει μπάλα με την ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η), σχολιάζει τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League, ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ (19:30). Εξηγεί γιατί δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ και αποκαλύπτει ποιον ποδοσφαιριστή ξεχωρίζει.
Μιλάει επίσης για το άλλο παιχνίδι των play off, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες (19:00) και τονίζει το μεγάλο κίνητρο που έχουν οι δύο ομάδες για τη νίκη.
Τέλος, αναφέρεται στη «μάχη» των δύο πάγκων, του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Γιούργκεν Κλοπ, στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (18:30).
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
OPAP ARENA: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπούγας: Από 1η Ιανουαρίου στους δικηγόρους η διαταγή πληρωμής και απόδοσης μισθίου με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Εκπτώσεις έως και 30% στα δρομολόγια της Blue Star Ferries, της Hellenic Seaways, της Anek Lines και της Superfast Ferries για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
- Χρηματιστήριο: Επανέρχεται πάνω από τις 2.000 μονάδες η αγορά
- Politico: Στο τραπέζι της ΕΕ η ένταξη χωρών χωρίς πλήρη δικαιώματα ψήφου για επιτάχυνση της διεύρυνσης
