ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μήνυμα πως η Ελλάδα ήταν και παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι επιτήδειος ουδέτερος, στέλνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή τη συμπλήρωση 81 ετών από τη ναζιστική εισβολή στην Ελλάδα.
«Παρά το βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές και καταστροφές, το φρόνημα των Ελλήνων δεν υποδουλώθηκε», υπογραμμίζει ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.
«81 χρόνια από τη ναζιστική εισβολή στην Ελλάδα, την οποία ακολούθησε η Γερμανική Κατοχή. Παρά το βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές και καταστροφές, το φρόνημα των Ελλήνων δεν υποδουλώθηκε. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι επιτήδειος ουδέτερος», αναφέρει χαρακτηριστικά o υπουργός Εξωτερικών.
81 χρόνια από τη ναζιστική εισβολή στην Ελλάδα, την οποία ακολούθησε η Γερμανική Κατοχή. Παρά το βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές και καταστροφές, το φρόνημα των Ελλήνων δεν υποδουλώθηκε. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι επιτήδειος ουδέτερος. pic.twitter.com/DXhlsVkdh8
— Nikos Dendias (@NikosDendias) April 6, 2022
Διαβάστε επίσης:
Στις Βρυξέλλες αύριο ο Δένδιας για τη Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ
Θετικός στον κορονοϊό ο Τάκης Θεοδωρικάκος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΡΑΣ: Η καμπάνα 300.000€ σε Hellenic Train και ΟΣΕ για το συμβάν του 2024, ο ΟΣΕ σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» και οι επόμενες κινήσεις της ΗΤ
- 10 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια! Άλλη μια all in κίνηση Γιαννακόπουλου με την «αρπαγή» του Φρανσίσκο για τον Παναθηναϊκό
- Τρεις πυροσβέστες νεκροί. Πόσοι ακόμη για να αλλάξει κάτι;
- Voucher παιδικών σταθμών πάνω από 175.000 αιτήσεις – Λήγει στις 5 Αυγούστου η προθεσμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.