ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα ισχύσει αύριο ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Την άρση του μέτρου του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
«Με κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας τους Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, δεν θα ισχύσει για αύριο, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο Δακτύλιος στο Κέντρο της Αθήνας, λόγω της εξαγγελθείσας απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», αναφέρει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Κιλκίς: Τρένο παρέσυρε πεζούς – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Ρόδος: Μεγάλη φωτιά στην Σορωνή – Εκκενώθηκε το σχολείο στην περιοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενιζέλος για συνταγματική αναθεώρηση: Το πρόβλημα της χώρας είναι η βαθιά κρίση αξιοπιστίας των θεσμών
- ΔΕΗ & Cycling Greece μαζί για τον ΔΕΗ Tour of Hellas έως το 2029
- Eldorado Gold: Mega deal $2,8 δισ. για την εξαγορά της Foran Mining
- Ναύπακτος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά – 4 συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.