ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν: Συμφώνησαν τους όρους της συνθήκης για τον τερματισμό της σχεδόν 40 ετών σύγκρουσης
Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες περί αποστολής μαχητικών αεροσκαφών στη Ρωσία, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Μόσχας στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιεύεται στον ιστότοπο του υπουργείου Άμυνας, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ορισμένα ξένα μέσα ενημέρωσης ότι η Αρμενία είχε στείλει 4 μαχητικά Σουχόι Su-30 στη Ρωσία για να τα χρησιμοποιήσει σε επιχειρήσεις στην Ουκρανία, ήταν ψευδείς.
«Αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς», υπογραμμίζει το Γερεβάν, συμπληρώνοντας ότι όλα τα αεροσκάφη και οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας της Αρμενίας παραμένουν στις θέσεις τους.
Παράλληλα, το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας διέψευσε αναφορές ότι το Γερεβάν είχε εμπλοκή στη μεταφορά μισθοφόρων από τη Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Εκεί στη Μόσχα φρίκαραν με τη συνέντευξη που έδωσα σε Ρώσους δημοσιογράφους
Ουκρανία: Σχεδόν 5.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Μαριούπολη από την έναρξη της ρωσικής εισβολής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρόδος: Πώς έγινε η τραγωδία σε παιδικό πάρτι – Το 3χρονο κοριτσάκι πνίγηκε στην πισίνα pool bar – Είχε πάει με τη γιαγιά του
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Νετανιάχου: Η λύση μέσω διαπραγματεύσεων είναι η καλύτερη λύση
- Διορία 30 ημερών για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιοι χάνουν από σήμερα την έκπτωση 3% στην εφάπαξ πληρωμή
- Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για τους μεγαλο-οφειλέτες του δημοσίου – «Εμφανιστείτε για να μην βγάλουμε ονόματα και διευθύνσεις»
