ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς κόπηκε η «μίρλα του Κολωνακίου», τα μπράβο στον Πιέρρ, ο κουμπάρος του Νικόλα, ο Χατζημηνάς και ο Τασούλας και οι… αλιγάτορες στον Έβρο
«Πριν από λίγες ώρες, από το βήμα της Βουλής ο κ. Τσίπρας είπε στον πρωθυπουργό ότι θα ψηφίσει τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, αφού όπως είπε ‘και το τελευταίο ευρώ που θα έρθει και θα ελαφρύνει κάθε πολίτη εμείς θα το ψηφίζουμε’. Λίγες ώρες αργότερα αναίρεσε τη δήλωσή του», αναφέρει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Και επισημαίνει: «Ανέθεσε στην κ. Αχτσιόγλου να εμφανιστεί στη Βουλή και να μεταφέρει εξ ονόματος του κ. Τσίπρα ότι δεν θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μείωση του ΕΝΦΙΑ. Λίγα λεπτά αργότερα η καταψήφιση έγινε ‘παρών’. Ο γνωστός κ. Τσίπρας. ‘Αλλα λέει, άλλα κάνει. Συνεπής στην ασυνέπειά του και σε μεγάλη απόσταση από τη σοβαρότητα και την ευθύνη που η κοινωνία χρειάζεται».
Διαβάστε επίσης
Οικονόμου: Δίνουμε στον αθλητισμό την πραγματική του αξία
Γ. Οικονόμου: Επιτέλους τέρμα στη χυδαιότητα, που στοχοποιεί ανθρώπους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Ιράν: Τους δίνω πέντε μέρες, ελπίζω να φτάσουμε σε επωφελή συμφωνία για όλους
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την ΕΕ για σοβαρή ενεργειακή κρίση αν δεν χαλαρώσουν οι «πράσινοι» κανόνες
- Πώς θα δοθεί τo fuel pass σε 3,1 εκατ. δικαιούχους
- Κυρανάκης κατά Πολάκη στη Βουλή για ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα: Εγώ δεν έχω αλλάξει αυτά που έλεγα προεκλογικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.