ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ενημερώθηκε για τη δολοφονική επίθεση του ενόπλου δράστη εναντίον του πρεσβευτή της Ρωσίας στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ και θα προβεί σε διαβουλεύσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ και τους επικεφαλής των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών και ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Ο πρόεδρος έχει ενημερωθεί. Εξακριβώνουμε τις πληροφορίες. Ο πρόεδρος σχεδιάζει να δεχθεί αναφορές από τον ΥΠΕΞ και τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας», σημείωσε ο Πεσκόφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη – Νεκρός ο δράστης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο Ρώσος πρέσβης στη Τουρκία – Δέχθηκε τα πυρά άγνωστου άνδρα (video, upd)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντρέι Καρλόφ: Ποιος ήταν ο Ρώσος πρέσβης που δολοφονήθηκε στην Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Στην Ολομέλεια η συζήτηση και ψήφιση της Σύμβασης Παραχώρησης των Κρατικών Λαχείων
- Θρίλερ στη Ρόδο – 45χρονος προσπάθησε να ρίξει στο γκρεμό ΙΧ με τη σύζυγο και το παιδί του
- Πάνος Λασκαρίδης: Το 98% του στόλου μας είναι ήδη ψηφιοποιημένο – Πώς λειτουργεί με την τεχνητή νοημοσύνη
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αποτελεί «οδηγό» για την Ευρώπη σε μία εποχή κρίσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.