ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Viohalco S.A. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στις 17 Μαρτίου 2022 αποφάσισε να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της την έγκριση διανομής μεικτού μερίσματος που ανέρχεται στο ποσό των 0,10 ευρώ ανά μετοχή.
Λαμβάνοντας υπόψη το μεικτό προμέρισμα των 0,01 ευρώ ανά μετοχή που καταβλήθηκε τον Ιούνιο του 2021, θα καταβληθεί το μεικτό υπόλοιπο των 0,09 ευρώ ανά μετοχή μετά την έγκριση της προτεινόμενης απόφασης από τη συνέλευση των μετόχων.
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Viohalco S.A. θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022.
Συνεπώς, το Οικονομικό Ημερολόγιο της εταιρίας για το έτος 2022, διαμορφώνεται ως ακολούθως: Παρουσίαση οικονομικών αποτελεσμάτων 2021
(Τηλεδιάσκεψη) σε επενδυτές και αναλυτές – Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022
Δημοσίευση Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2021 – Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022
Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 – Τρίτη, 31 Μαΐου 2022
Αποκοπή μερίσματος χρήσης 2021 – Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022
Δικαιούχοι μερίσματος χρήσης 2021 – Record Date – Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022
(Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος προηγείται της 17ης Ιουνίου 2022, ημερομηνίας λήξης των ΣΜΕ και Δικαιωμάτων μηνός Ιουνίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και της 15ης Ιουλίου 2022, ημερομηνίας λήξης του ΣΜΕ επί του Δείκτη FTSE/ATHEX Large Cap.)
Έναρξη καταβολής μερίσματος χρήσης 2021 – Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου 2022 – Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022
Το τελικό καθαρό μέρισμα δύναται να διαφοροποιηθεί, καθώς οι βελγικές φορολογικές αρχές επιβάλλουν παρακράτηση φόρου και αυστηρές διατυπώσεις φορολογικής συμμόρφωσης, ανάλογα με τη φορολογική κατοικία του μετόχου.
Διαβάστε επίσης
Viohalco: Άλμα 40% στον κύκλο εργασιών το 2021, στα 5,375 δισ. ευρώ – Στα 514 εκατ. ευρώ τα EBITDA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιλεάνα Μακρή: «Στη Νέα Υόρκη έμαθα να τολμώ», εξηγεί
- Το Έτος του Αλόγου της Φωτιάς: Συμβολισμός, κληρονομιά και γιατί η σύγχρονη πολυτέλεια παραδοσιακά λατρεύει τον ίππο
- Πώς ο Άδωνις «έγδαρε» τους συνδικαλιστές ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Τι λέει ο υπουργός στο mononews
- Υ/KNOT: Γιατί τα αδέρφια Τζώρτζη προχωρούν σε ΑΜΚ 22,8 εκατ., που θα πάνε τα λεφτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.