Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση οικοδόμων στην πλατεία Κάνιγγος με βασικό αίτημα την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων. Στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας οικοδόμων Ελλάδος αναφέρεται χαρακτηριστικά:
- Την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς.
- Άμεσα μέτρα οικονομικής στήριξης των εργαζομένων, των μικρών ΕΒΕ και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου που πλήττονται από την ενεργειακή κρίση.
- Αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καλούν την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία να πάρουν μέτρα για να αντιμετωπιστεί το κλέψιμο της ασφάλισής τους όπως λένε χαρακτηριστικά αλλά και να ενταχθούν συναφή ειδικότητες (γυψοσανιδάδες, ξυλουργοί κ.α.) στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανακοίνωσε το φινάλε του από την Εθνική Πορτογαλίας
- Μητσοτάκης από Καλαμάτα με αιχμές για Τσίπρα: «Σε όσους θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω, απαντούμε με έργα»
- Eurostat: Εκτινάχθηκε 13,2% ο πληθωρισμός χονδρικής στην Ελλάδα – Στο 11,1% στην Ευρωζώνη
- Alpha bank Investor Day: Το σχέδιο Ψάλτη για διανομές άνω των 4 δισ. και κέρδη 1,4 δισ. ευρώ το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.