Η αστυνομία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ ανακοίνωσε νωρίς σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) ότι συνέλαβε έναν άνδρα ο οποίος πιστεύεται ότι πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε άστεγους στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα και τη Νέα Υόρκη, σκοτώνοντας τους δύο από αυτούς και τραυματίζοντας τους άλλους.
«Νωρίς σήμερα το πρωί η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο στην Ουάσινγκτον. Αυτή τη στιγμή ανακρίνεται από την υπηρεσία Ανθρωποκτονιών», ανέφερε η αστυνομία της πόλης, ενώ πρόσθεσε ότι αργότερα θα δώσει στη δημοσιότητα και άλλες λεπτομέρειες.
Οι αρχές αναζητούσαν έναν άνδρα ο οποίος πυροβόλησε τρεις άστεγους στην Ουάσινγκτον από τις 3 ως τις 9 Μαρτίου και ακόμη δύο άστεγους στο νότιο τμήμα του Μανχάταν το Σάββατο.
Ερευνούν εξάλλου αν ένας ακόμη άστεγος που εντοπίστηκε νεκρός την Κυριακή στο Μανχάταν ήταν θύμα του ίδιου δράστη.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.