ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την άρση της απαγόρευσης των βαρέων οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε πως πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία τους και στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, μετά από εισήγηση των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 15.40, σήμερα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, που είχε τεθεί σε ισχύ από χθες (9/3) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία Φίλιππος: Νέο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή των μη απαραίτητων μετακινήσεων
Κακοκαιρία Φίλιππος: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω του χιονιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Οι σχέσεις Ρωσίας – Ευρώπης βρίσκονται σε κρίση και δεν ευθύνεται η Μόσχα γι’ αυτό
- ΗΠΑ-Ισραήλ: Πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
- ΕΟΔΥ: Ενισχύει τον μηχανισμό επιδημιολογικής επιτήρησης και απόκρισης σε απειλές δημόσιας Υγείας
- Νετανιάχου: Δυσαρέσκεια για τη Μοσάντ – Διαψεύστηκαν τα σενάρια αποσταθεροποίησης στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.