ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων τουλάχιστον δέκα ετών για τον μήνα Μάρτιο καταγράφουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Φίλιππος».
Οι χιονοπτώσεις σήμερα το πρωί εντοπίζονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, των Βορείων Σποράδων, της Εύβοιας και πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.
Ο κύριος όγκος των βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων προβλέπεται να επηρεάσει σήμερα την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Ανατολική Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη.
Στις περισσότερες περιοχές, πάντως, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες.
Διαβάστε επίσης:
Πολιτική Προστασία: Προειδοποιητικό μήνυμα και ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων
«Λύγισε» ο Βερύκιος για τον θάνατο του Κοντομηνά: Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΑΣΘ: Όλο το σχέδιο για τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης λόγω της προσωρινής διακοπής του Μετρό
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας
- AΚTOR-ΔΕΠΑ: Υπεγράφη η συμφωνία για το αμερικανικό LNG στην P-TEC – Eξάρχου: Σπουδαία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα
- BriQ Properties: Στα €2,830/μετοχή η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών