ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επιβολή πλαφόν κέρδους στα καύσιμα αλλά και σε προϊόντα που σχετίζονται ή επηρεάζονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως είναι τα σιτηρά, ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. σε τηλεοπτική εκπομπή.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η σχετική διάταξη-τροπολογία είναι έτοιμη και θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Ελλάδα έπραξε καλώς που έστειλε στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία, με τα πλεονεκτήματα της κίνησης να έρχονται με τη δημιουργία ενός κοινού ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού. Η Ελλάδα πρόσθεσε είναι με αυτόν που δέχτηκε την επίθεση και βρίσκεται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, ανέφερε.
Διαβάστε επίσης
Άλμα 8% για το WTI, ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι – Ισχυρή άνοδος και για τα πολύτιμα μέταλλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nέες Ταυτότητες: Τέλος από αύριο Δευτέρα οι παλιές μπλε ταυτότητες για ταξίδια στο εξωτερικό – Τι αλλάζει για τους πολίτες
- Η κόσμηση και το κόσμημα στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου
- Μητσοτάκης: «Η φύση ξεπέρασε κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό» – Άμεση στήριξη στους πυρόπληκτους – Μηνύματα για μεταναστευτικό, Υγεία και οικονομία
- Νέα εποχή για την ελληνική αγορά crypto: Οι πρώτες άδειες MiCA, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι των επενδύσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.