ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ουγγαρία θα υποστηρίξει δεν θα μπλοκάρει αλλά θα υποστηρίξει όλες κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν το Σάββατο.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους στα ουκρανοουγγρικά σύνορα, ο Όρμπαν ανέφερε πως η Ουγγαρία «ξεκαθάρισε ότι υποστηρίζουμε όλες τις κυρώσεις, επομένως δεν θα μπλοκάρουμε τίποτα, οπότε ό,τι είναι σε θέση να συμφωνήσουν οι πρωθυπουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το αποδεχόμαστε και το υποστηρίζουμε».
«Αυτή είναι η ώρα να είμαστε ενωμένοι, είναι ένας πόλεμος», είπε, προσθέτοντας ότι οι ειρηνευτικές προσπάθειες είναι οι πιο σημαντικές.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Ο Ερντογάν είπε πως θα κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου στα ρωσικά πολεμικά πλοία
Κύπρος: Δεν αντιταχθήκαμε σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ούτε για τον αποκλεισμό της από το SWIFT
Υπέρ του αποκλεισμού της Ρωσίας από το SWIFT η Ελλάδα-Επικοινωνία Μητσοτάκη με Σαρλ Μισέλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Δόμνα Μιχαηλίδου στο My Story: Η νέα ζωή με το παιδί, οι προκλήσεις του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, γήπεδο και μηχανή
- Πιερρακάκης για συμβολή της ΕτΕΠ στην ελληνική οικονομία
- Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών στα πλοία της Αδριατικής
- Πούτιν: Η Ρωσία είχε πει επανειλημμένα στο Ισραήλ ότι το Ιράν δεν έχει πρόθεση να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
