ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πολιτική που ακολουθεί και τους στόχους που θέτει σε σχέση με τους δανειστές.
Νέα Δημοκρατία – Ανακοίνωση
«Είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ακολουθεί μία πολιτική τελείως αλλοπρόσαλλη και τυχοδιωκτική.
Έχει συμφωνήσει με τους δανειστές της χώρας σε πολυετείς ανέφικτους δημοσιονομικούς στόχους που επιφέρουν σκληρά μέτρα λιτότητας για να πάρει κάποια ελάφρυνση ύστερα από 25 χρόνια.
Στη συνέχεια, μοιράζει ένα επίδομα στους συνταξιούχους, χωρίς να έχει κάνει, όπως τώρα αποδεικνύεται, καμιά συνεννόηση με τους δανειστές και τινάζει στον αέρα τη συμφωνία για την οποία μέχρι χθες πανηγύριζε.
Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών.
Ακόμη μεγαλύτερα βάρη στους απλούς πολίτες.
Είναι απολύτως επικίνδυνοι για το λαό και τη χώρα μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Νοτοπούλου στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα με δημάρχους Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Τσίπρας με τους δανειστές – «Να φύγει τελείως το ΔΝΤ από το πρόγραμμα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αμετανόητος ο Ζουράρις για τις δηλώσεις για τα ελληνικά νησιά: Είμαι λόγιος και θα λέω ότι θέλω!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξης Τσίπρας: Έπρεπε να είχα κλείσει τις τράπεζες μια μέρα μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ
- Αποκλειστικό: Clawback – «Μετωπική» PIF με Ά. Γεωργιάδη και Κ. Πιερρακάκη στην αμερικανική πρεσβεία
- O χαμός με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ανασχηματισμός, οι υποψήφιοι κι ένα ραντεβού του ΚΜ, η γαλάζια ναυμαχία στο λιμάνι και τα παιδικά βιβλία του Τασούλα
- Παιχνίδι… δισεκατομμυρίων! Η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει θέση στη φανέλα αντί των στοιχηματικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.