ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Γαλλία είναι υπέρ του αποκλεισμού της Ρωσίας από το τραπεζικό σύστημα Swift, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ, προκειμένου να επιβληθούν κυρώσεις στη Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία.
«Ορισμένα κράτη μέλη έχουν εκφράσει επιφυλάξεις, η Γαλλία δεν είναι ένα από αυτά τα κράτη», δήλωσε ο υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο διάσκεψης στην οποία μετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ.
Διαβάστε επίσης:
Πούτιν: Συμμορία τοξικομανών και νεοναζί η κυβέρνησή Ζελένσκι – Κάλεσε σε πραξικόπημα στην Ουκρανία
Κουλέμπα (ΥΠΕΞ Ουκρανίας): Οι ΗΠΑ να επηρεάσουν την ΕΕ να μπλοκάρει την Ρωσία από το SWIFT
Οι Anonymous κήρυξαν κυβερνοπόλεμο στη Ρωσία
Γιατί ο Λαβρόφ εξόργισε τους Ιρλανδούς – Τι απάντησε ο Ιρλανδός ΥΠΕΞ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Σύγκρουση δύο τρένων κοντά στο Μπέντφορντ – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες
- Τουρκία: Αυξάνει κατά 15% τα τέλη διέλευσης πλοίων στον Βόσπορο
- Ανδρουλάκης για Ανδρέα Παπανδρέου: «Πολιτικό φαινόμενο με διαρκές αποτύπωμα στην Ελλάδα»
- Πετρέλαιο: Το Ιράκ επαναφέρει την παραγωγή στα 3+ εκατ. βαρέλια ημερησίως μετά τον πόλεμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.