ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 7 το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά έξι άτομα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες σημειώθηκε καραμπόλα 5 οχημάτων υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.
Στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο με το μποτιλιάρισμα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά. Μέχρι και αυτή την ώρα το δεξιό ρεύμα ανόδου της Συγγρού παραμένει κλειστό αν και τα αυτοκίνητα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο έχουν απομακρυνθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλ. Τσίπρας: Από τη Νίσυρο η ανακοίνωση για πάγωμα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτος Τσίπρας: Όταν ήμουν φοιτητής σε θεωρούσα μπούλη είπε στον Πάνο Καμμένο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δημιουργεί προεκλογικό κλίμα χωρίς να προκηρύσσει εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάλυση Guardian: Πώς αποκαλύφτηκαν τα κενά της στρατηγικής Τραμπ από τα «όχι» της Ευρώπης για τα Στενά του Ορμούζ
- Πάνω από 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο USS Gerald R. Ford, λέει η NYT – Δύσκολες συνθήκες για το πλήρωμα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cenergy, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕlvalHalcor, Quest
- Attica Group: Θα παραλάβει τον Απρίλιο το SUPERFAST V για την γραμμή Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα





Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.