ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης αδερφής της συζύγου του, κατ’ εξακολούθηση.
Ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια, όταν η 13χρονη μοιράστηκε με τη δασκάλα της όσα είχε βιώσει και η εκπαιδευτικός ενημέρωσε την αστυνομία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Μεγάλη πτώση κάτω των 8Ο δολαρίων λόγω της άδειας πώλησης που εξέδωσαν οι ΗΠΑ για Ιράν
- Manchester United: Αγοράζει γη για το νέο γήπεδο των 100.000 θέσεων
- Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά: Θετική γνωμοδότηση για αύξηση του επιτρεπόμενου ύψους στο Γήπεδο Καραϊσκάκης
- Πυροσβεστική: 41 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – 118 πυροσβέστες και 16 εναέρια μέσα στην φωτιά στο Ακραίφνιο Βοιωτίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.