ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στα Χανιά μετά την απόδραση πέντε ποινικών κρατουμένων από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.
Πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς και έναν Πακιστανό, όπως μεταδίδει το ekriti, οι οποίοι είχαν μεταχθεί το περασμένο Σάββατο από την Αθήνα και σήμερα επρόκειτο να οδηγηθούν για να εκτίσουν την ποινή τους στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, ωστόσο κατάφεραν να αποδράσουν από τα κρατητήρια κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σήμερα το πρωί.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν καταδικαστεί για βαριά αδικήματα όπως ανθρωποκτονία, ληστεία και διακίνηση ναρκωτικών.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.