ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των 3 ισχυρών, το 8,5% της Φουρλής έχει ο Φέσσας, τα μηνύματα του Εξάρχου και το νέο deal, ποιος shipowner χτίζει 120 πλοία, οι συμβάσεις του Γεωργίου, δύο ισχυροί παίκτες στην Credia και τα πάρτι της Κίμπερλι και της Βάσως Φειδάκη
Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ανέβηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και έκανε γνωστό πως θα καταθέσει αγωγή στον Παύλο Πολάκη.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο βήμα και τόνισε ότι «δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, δεν βρήκαν ούτε αποχρώσες ενδείξεις για την εμπλοκή μου στη Novartis».
Παράλληλα, πρόσθεσε: «Τι θέλουν πια; Ας κάνουν ειδικό δικαστήριο με πρόεδρο Πολάκη και εισαγγελέα Βαξεβάνη!».
Ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε «Η μόνη μου συζήτηση με τον κ. Πολάκη θα γίνει στο δικαστήριο με την αγωγή που του καταθέτω. Θα έρθει εκεί και θα εξηγήσει στο δικαστήριο γιατί ο εισαγγελεύς του οικονομικού εγκλήματος που με αρχειοθέτησε έκανε κάτι παράνομο. Και του εύχομαι καλή τύχη να πει στο δικαστήριο».
Διαβάστε επίσης:
Τασούλας: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παρέπεμψε τον Παύλο Πολάκη
Τασούλας: «Καταληψίας της Βουλής» ο Πολάκης – Αποκαρδιωτική η χθεσινή εικόνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Οριστική λύση στην Αναθεώρηση τιμών στις δημόσιες συμβάσεις
- Η Unilever εξετάζει πιθανό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της στον κλάδο τροφίμων
- Ανδρέας Σιάμισής (HELLENiQ ENERGY) στο Bloomberg: Καθοριστική η κρίση στη Μέση Ανατολή στον μετασχηματισμό της αγοράς ενέργειας
- Βαγδάτη: Επιθέσεις με drone σημειώθηκαν στην πρεσβεία των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.