ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρά προβλήματα εξακολουθεί να προκαλεί η κακοκαιρία «Ελπίς» σε αρκετές περιοχές της Αττικής, όπως στο Παγκράτι, όπου από τον όγκο του χιονιού κατέρρευσε οροφή βενζινάδικου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς δεν καταγράφηκε κάποιος τραυματισμός.
Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Παγκρατίου, η οδός Φορμίωνος αναμένεται να μείνει κλειστή για τουλάχιστον δύο ώρες μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Δείτε βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Αττική Οδός: Ανοίγει πλήρως στις 8 το πρωί – Χωρίς διόδια μέχρι την Κυριακή οι διελεύσεις
Επιστροφή στην κανονικότητα: Τι ισχύει σήμερα για σχολεία, τηλεργασία, δικαστήρια, καταστήματα και εμβολιασμούς
Δημοσθένης Σαρηγιάννης στο mononews: Πώς επηρέασε την επιδημία το «lockdown» του χιονιά – Γιατί άλλαξε η πρόγνωση, η αύξηση των θανάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άκης Σκέρτσος: Η σιωπηλή μεταρρύθμιση στο Κτηματολόγιο και η μάχη με τη διαφθορά των πολεοδομιών
- Φωτιά στη Σύρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση από Τρία Λαγκώνια προς Ερμούπολη
- Σαντορίνη: Ακυρώθηκαν όλες οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων τη Δευτέρα μετά την αποχή των τουριστικών λεωφορείων
- Ιράν: Δεν θα κατασκευάσουμε ατομική βόμβα, αλλά δεν θα σταματήσουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.